FALI GERİ ÇEKME SORUNU

March 2014 düzenlendi kategorisi Üyeler
Merhaba, Bu konunun ciddi şekilde tartışılması ve bir sonuca bağlanmasını istiyorum. Çünkü beni çok rahatsız etmeye başlayan bir durum. 1 hafta içinde 2 olmuş durumda... Bana bakmam için fal gönderildi ve ben başladım, En az 400 harf kullanarak metnimi tamamladım ve gönderme tuşuna bastım ve gördüğüm manzara sinir bozucuydu... Falın geri çekildiğini veya bu falın başka falcı ile değiştirildiğini gördüm... Ben oraya emek vererek, parmaklarımı yorarak yazı yazıyorum ve karşı kişinin keyfi yüzünden bu falım boşa gidiyor. Bu nasıl bir saygısızlıktır. Bilmiyorum, başka yorumcu arkadaşlarımda bu durumu yaşıyor olabilir ancak ben parmaklarımın yorulduğu zamanları biliyorum. Bence karşılığı kesinlikle bu olmamalı... Bu konu hakkında lütfen CİDDİ şekilde bir çözüm yolu bekliyorum... Bu böyle olmaz inanın... Mesela ; Falı gönderen kişiye uyarı metni olarak göndermek istediğinize emin misiniz ? Diye yazı ekranı geldiğini biliyorum, fakat falı devrettikten sonra değiştirememe zorunluluğu gelmeli bence. Çünkü ben değiştireceğinden habersiz orada yazı yazarken karşı tarafın bu şekilde davranarak bana saygısızlık yapması hiç hoş bir durum değil... Emin olun hiç hoş değil... Şimdi ben acıyan parmaklarıma mı üzüleyim yoksa emek verip yazdığım 400-450 harf kullanarak yazdığım yazıya mı? Karar sizin biliyorum ama yoruma açık bir konu olmalı bu. [YORUMCU ARKADAŞLARIM] Fikir ve önerilerinizi lütfen bu başlık altına yazın ki, Bu soruna bir çözüm üretilsin arkadaşlar...

Yorumlar

  • Falı yorumlamaya başladığınızda 20 dk boyunca falının iade edilemez ve başkası tarafından yorumlanamaz yapılıyor. Süreyi aşmadığınız sürece sorun yaşamazsınız.
  • 2 dakika vardı bitmesine ama o yüzden bu konuyu açtım. Süre bitmeden böyle birşey dedi ama.
  • Not aldık. Müsait bir zamanda kontrol ederiz.
  • bu dün benim de başıma geldi. daha sürenin bitmesine 10 dakika vardı. falı gönderdim ve iptal edilmiş olduğunu gördüm.
  • Süre zaten 10 dk :)
  • bende neden 19 dk dan itibaren başlıyor?
  • Pardon 10 dk sesli kayıt içindi.
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .