danışanların oylayamama problemi

August 2014 düzenlendi kategorisi Genel
merhaba.
dört ayrı danışandan bana oy verdiklerine dair geri bildirim alıyorum ancak bunlar profilimde çıkmıyor. hatta bir kullanıcı bana dört ayrı fal baktırdı ve hepsinde oyladığını söylemesine rağmen bir oy yok ortada. ayrıca bir kullanıcı da falın yanında yıldız alanının bulunmadığını ve diğer falcılarda bunun etkin olduğunu bir tek bende çıkmadığını söyledi. bu kişileri bize ulaşın'a yönlendirdim sonrasını takip etmedim.
benim gibi bu sorunu yaşayan başkaları var mı acaba?

Yorumlar

  • August 2014 düzenlendi
    Geçen ay duyurmadığımız bir uygulama yaptık ilk defa konu açıldı diye burdan yazıyoruz.
    Falcıların kredi gönderdiği kişilere oy verme ekranını göstermiyoruz. Falcı üyelikle çok fazla düşük oy verdikleri için bu şekilde bir çözüm ürettik.
    Bu kişilerinde oy ekranını görememe sorunu bu olmalı.
    Ayrıca sorun yaşayanları bize yönlendirin kontrol edelim. Sistemde genel bir sorun olsa sadece bu kişilerde değil herkesde olurdu.
  • yok hiçbirine kredi göndermedim. biri sizinle bağlantı kurup çözdürmüş. diğerlerini de yönlendirdim. teşekkür ederim ilginize.
  • August 2014 düzenlendi
    Sizin kredi göndermeniz değil falcıların kredi gönderdiği üyelerden bahsediyoruz. Falcılar kendi açtıkları üyeliklere aktardıkları kredi ile fal baktırıp sonrada 1 yıldız vererek diğer falcıları mağdur etmesin diye bu kişilerin oy vermesini engelledik.
  • haklısınız bu tarz üyeler de var. teşekkürler.
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .