Yönetim artık birşeyler yapması lazım

İnsanlara fal bakıyoruz fakat çok fazla art niyetli insan var. Bunlarla nasıl başaçıkacağımızı bilemiyorum. Kız abla falın güzel iade et başka bir tane daha baktırayım diyor. Öyle olmaz diyorum sonra yorumlara bir ton kötü söz yazılıyor. Sonra bakanlar yanlış anlıyor. Üslubunu bilmiyorlar hakaret ediyorlar yönetim hiç birşey yapmıyor. Bu işler nasıl olacak acaba ?.Şu yorumları sadece kullanıcı ve falcı arasında olsun artık. Bu nasıl iştir ?

Yorumlar

  • September 2017 düzenlendi
    Size destek bölümünden cevap verdik. Buraya da yazalım. Öncelikle kurallarımız nettir ve duruma veya kişiye göre esnetilemez. Falla ilgili yorum alanından hakaret cümlesi yazamaz kullanıcılar. Böyle bir durum olursa bildirin gerekeni yaparız. Aynı şekilde falı beğendim ama iade istiyorumla iade de alamaz. Bu şekilde yazılmış bir mesaj görürsek falın oyunu ve yorumunu iptal ederiz. Bize net olarak sorunuzu iletip destek alabilirsiniz.
    Bunların dışında bu yorumu haketmiyorum iyi bir bakım yaptım gibi kişisel durumlara destek veremeyiz. Kişisel isteklerle Oylar ve yorumlar değiştirilmez.
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .