Şartlı Fal Sorunsalı

Herkese merhaba, günde 3 veya 2 herneyse bu makul,ancak şartlı falların 3 kişinin şikayetinden sonra iptal olması bana göre yanlış ama kimine göre doğruymuş... ben kendi adıma konuşayım, şartlı teklifi sorunlu kişilere gönderiyorum ve onlar zaten ne yorum yapılırsa yapılsın hiçbir şekilde memnun kalmayan kişiler oldukları için şartlı faldan sonra duymak istediklerini duyamadıkları için bide şikayet ediyorlar 600 falda 3 şikayet almış olmam benim kabahatim mi bilemedim... bu sebeple şartlı olayının kaldırılmasına karşıyım şartlı teklif olayının amacı zaten zararlı kişilerden korunmamız ise şikayet gelmesi halinde iptali gibi bir mevzu bahsi yapılmamalı bilmem derdimi anlatabiliyor muyum ? ve tabiki ücretlerden aldığımız miktar çok düşük bununla ilgilide gerekli yerler umarım düzenleme yaparlar sevgilerimle.

Yorumlar

  • Haklısınız 600 falda 3 şikayet şartlı falı kapatmak için doğru bir oran olmaz.
    Yeni başladığımızda 3 şikayet makul gelmişti. İlerleyen dönemde daha fazla fal bakıldığında orana göre bir düzenleme yapmayı aklımıza getirmemiştik.
    Bu durumda son 50 şartlı fal da maksimum 3 şikayeti makul görebiliriz. Daha fazla şikayet alanların şartlı fal bakımını kapatırız.
  • Teşekkür ederim
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .