"shayla" isimli falcı
Sitede fake hesaplar açıp her birisinden fal yorumcu arkadaşlarımıza fal gönderiyor. Ve her fake hesabının bir çoğu yorumcu arkadaşımız biliyordur puanı 1 veya 2 yıldız. Bu kişi bir emek hırsızıdır. SHAYLA isimli falcı kişi açtıgı fake hesapları ile insanlara düşük puanlar vererek fallarını iade almak istiyor fakat artık her açtıgı hesabında İADE HAKKI DOLDUĞU için iadede alamıyor. Benden tavsiye sevilay59 ile başlayan ve Green5638888 gibi isimlerle size gelen yorumların içinde merhaba ben shayla diyerek kendi resmini ve ilişkisi olan sevgilisini atan bir kadın geliyorsa falını incelemeyin sevgili yorumcu dostlar benden söylemesi. Benim canım çok yandı sizin yanmasın... Saygılarımla. İsteyene kanıtlı bir şekilde atabilirim buradan resim yükleyerek. Falcı Ezgiden sayygılarla
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Ekleme: Ayrıca, 2 gün önce bir yıldız almışken 2 günde başarı yüzdesini %100 yapabilmiş olması garip. Ortada diğer falcıların ekmeğiyle oynamaya çalışan birisi var. Müdahale edilmesi gerekmez mi?
Ekleme: Ayrıca, 2 gün önce bir yıldız almışken 2 günde başarı yüzdesini %100 yapabilmiş olması garip. Ortada diğer falcıların ekmeğiyle oynamaya çalışan birisi var. Müdahale edilmesi gerekmez mi?
kendiside bir falcı olarak başka falcılara acımasızca 1 puan vermesi bir kenara dursun peki bir gün öncesinde 1 yıldız almışken ertesi günde 50 fal sınırını hangi hızla aşarak tekrardan %100 oldu ?
Uzun bir süredir kendi başarısının yüksek, diğer falcıların başarısının düşük olması için çabalayan birisi var. Herkes burada ekmeğinin peşinde, böyle bir şeye fırsat tanınmaması gerekiyor.
Hepimiz bir şeyler kazanmaya çalışıyoruz. Ayıptır, günahtır!
Ücret ödeyerek kredi almış kişiler oy verip yorum yapabilir.
Oylar iyi niyetli değil diye kaldırılamaz çünkü niyetini ispatlayamayız.
Falcı hesabından kredi aktaranlar oy veremezler. Bir kere bile kredi aktarsa artık o hesap oy veremez hale döner. Kredi aktarmamışsa falcı hesabı olsa da kredi satın alan kişi istediği oyun verebilir.
Amacı falcıları kötülemek veya verdiği parayı beğense de geri almak olan kullanıcılara oy verip diğer falcıları uyarmış olursunuz.
Bana da çok eziyet etti vallahi. Duvarıma kötü şeyler yazmış. Yorumlara da