Fal bakım süresi

Fal bakım süresini 48 saat olarak sınırlama kararı aldık.
48 saat içinde bakılmayan fallar kullanıcıya iade edilecek.
Falcının iptal edilen falı yayından kalkacak.
Falcı o fallara süresi içinde bakabileceğini düşünüyorsa fal ayarlarından tekrar aktif edebilecek.

Kullanıcıların günlerce beklediği falcılar oluyor bunun önüne geçip aktif olan falcıların öne çıkıp daha sorunsuz bir sistem olacağını düşündüğümüz için bu geliştirmeyi yapacağız. Önümüzdeki hafta yayına almayı planlıyoruz.

Yorumlar

  • Ben günlük 2-3 yorum yapabiliyorum,enerjim daha fazlasına yetmiyor.Ve danışanlarımın birçoğu da,bu konuda sıkıntı yaratmamaktalar.Danışanları mesajla ne zaman bakım yapacağımı bildirdiğim takdirde,bazen 3-4 gün de beklemekteler.En azından ,bunun seçimini danışana bırakıcak bir sistem yapabilirsiniz.Yani,danışan isterse 48 saatten fazla da bekleyebilirim seçeneğini, tercih edebilir.Ve defalarca şikayetçi olduğum,fal alımını bir türlü kapatamamız nedeniyle,bakacağımdan daha fazla fal gelebilmekte.Her defasında 1 'i işaretleyin,diye cevap yazmaktasınız.Ama 1,i de işaretlesem,çok fazla fal gelebiliyor.Bu nedenle yorumları bekletmek durumunda kalabiliyorum.Umarım danışanlar için de, yorumcular için de uygun bir çözüm geliştirilir.
  • @geysu belirttiğiniz hatayı kontrol edeceğiz. Limitiniz dışında fal gönderimi eski versiyon kullananlar nedeniyle olabilir. 2 günden fazla beklerim seçeneği pek mümkün değil.
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .