Üyelere verilen oy sorunu
Falcıların üyelere oy vermesini iyi sonuç alamadığımız için kaldıracağız.
Bunun yerine falcılara hayran oluma gibi falcılarda üyelerin hayranı olması özeliğini koymayı planlıyoruz.
Şu anki alınan 5 yıldızlarıda üyeye hayran olmuşsunuz olarak değiştireceğiz.
Sizde fal bakacağınız kişiye çok olumsuz almışsın yerine referans verilmiş hayranın olmuşl falcı yok diye dönüş yapabilirsiniz.
Bu hem hitap olarak hemde samimiyet olarak daha iyi olacak.
Daha önceden fal bakmadığım kişiler bakmıyorum demek yerine referansı sağlam olmayana bakmıyorum demeniz daha iyi olacak diye düşündük.
Uygulamayı kadameli olarak yayına alacağız.
Neden yıldızdan vazgeçtik derseniz? Yakın zamanda fark ettikki bir gurup falcı her önüne gelene 1 yıldız vermiş. Bunların rakip sitelerdeki burada da falcı hesabı açmış kişiler olduğunu gördük. Sitemizdeki fal baktırma potansiyeli olan kişileri sitemizden uzaklaştırmak için bunu akıl etmişler.
Bunun yerine falcılara hayran oluma gibi falcılarda üyelerin hayranı olması özeliğini koymayı planlıyoruz.
Şu anki alınan 5 yıldızlarıda üyeye hayran olmuşsunuz olarak değiştireceğiz.
Sizde fal bakacağınız kişiye çok olumsuz almışsın yerine referans verilmiş hayranın olmuşl falcı yok diye dönüş yapabilirsiniz.
Bu hem hitap olarak hemde samimiyet olarak daha iyi olacak.
Daha önceden fal bakmadığım kişiler bakmıyorum demek yerine referansı sağlam olmayana bakmıyorum demeniz daha iyi olacak diye düşündük.
Uygulamayı kadameli olarak yayına alacağız.
Neden yıldızdan vazgeçtik derseniz? Yakın zamanda fark ettikki bir gurup falcı her önüne gelene 1 yıldız vermiş. Bunların rakip sitelerdeki burada da falcı hesabı açmış kişiler olduğunu gördük. Sitemizdeki fal baktırma potansiyeli olan kişileri sitemizden uzaklaştırmak için bunu akıl etmişler.
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Kullanıcılara oy verme işini çoğu falcı doğru ve yerinde kullanmadı. O nedenle değiştirmek zorundayız.
Falcıların kullanıcılar hakkında bir yerde mesaj bırakması olamaz. Verdiğiniz yıldızlar bile onlar için ciddi merak ve sorun oluştuyor. Birde onlar hakkında yazılacakları düşünemiyoruz bile. Fal baktıran falcılarda onlar hakkında yazdıklarınızı görecek ve kıyamet kopacaktır.
Hayranlık / referans olma işini daha doğru kullanabiliriz. Sistemimiz sadece olumsuz oyları kaldıran bir sistem değil. Sizlere referans olacak başka şeyler de düşünüyoruz.