Falcılarda üyelere oy verecek
Tellwe yönetimi olarak ihtiyaçlarınızı ve sıkıntılarınızı olabildiğince yakından takip etmeye çalışıyoruz.
Olabilir bulduğumuz çözümleride imknalarımız ölçüsünde yayına alıyoruz.
Falcılarımı niyet ve psikoloji olarak uygun olmayan kulanıcılardan çok çekiyordu. Butür kulanıcılar konusunda onları uyarmanın en iyi yolu olrak diğer falcıların tecrübelerini düşündük. BUnu aktarmak içinde oy sistemi kurduk. Sizde falına baktığınız kulanıcılara oy vererek diğer falcıları o kişiyle ilgili bilgilendirebilirsiniz.
Oy verme işlemi mesajları kısmında yer alana kulanıcı resimlerinin üzerine basılarak yapılıyor. Açılan bilgi ekranında o kişiye ait kulanıcı bilgilerinide bulabilirsiniz.
Yİne kullanıcı oyunu fal baktığınız ekranda açık bir şekilde görebileceksiniz.
Olabilir bulduğumuz çözümleride imknalarımız ölçüsünde yayına alıyoruz.
Falcılarımı niyet ve psikoloji olarak uygun olmayan kulanıcılardan çok çekiyordu. Butür kulanıcılar konusunda onları uyarmanın en iyi yolu olrak diğer falcıların tecrübelerini düşündük. BUnu aktarmak içinde oy sistemi kurduk. Sizde falına baktığınız kulanıcılara oy vererek diğer falcıları o kişiyle ilgili bilgilendirebilirsiniz.
Oy verme işlemi mesajları kısmında yer alana kulanıcı resimlerinin üzerine basılarak yapılıyor. Açılan bilgi ekranında o kişiye ait kulanıcı bilgilerinide bulabilirsiniz.
Yİne kullanıcı oyunu fal baktığınız ekranda açık bir şekilde görebileceksiniz.
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
benim profili okuyan zaten korkudan yollayamıyo yada yollayanlar farkındayım ki oldukca cekinerek yolluyo artık fallarını:))
Fikirleriniz veyorumlarınızı herzaman çekinmeden yazın lütfen. Bu mesajlardan alınmıyoruz.
bu arada samanalevi sizin falcı rumuzunuz hangisi? bi fal yollıyım mercury olarak dedim ama göremedim sizi.