Tellwe ve çalışanlarına teşekkür ederim, kartlar elime ulaştı, farklı kart basımlarıyla (madame lenormand , zen tarot veya melek kartları gibi...)devamını dilerim ,yeni fikirler oluşturacak iyi çalışmalar :)>-
Adres sorunu yüzünden Kargosu gelmeyenler. Oturdukları yerdeki Yurtiçi kargo şubesinin adreslerini iletişimden bize bildirsinler, şubeden teslim alınacak şeklinde tekrar gönderelim.
Merhabalar,bana da gelmedi...Gönderilecek kişiler arasında mıyım acaba?Çünkü geçen yıl da gelecekti gelmedi bu yılda bekledim adres bilgim tc her şeyi tam idi..
Merhabalar,katina ve tarot destem gelmiş ..Oldukça geç saatte son dağıtımda bana getirmişler evim sapa biraz son dağıtım yeri olarak gelmiş..saat 20:00 teslim aldım..Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..
Yurtiçi Kargo dan gelen bildirimi iletiyoruz. İlgili arkadaşlar iletişimden ekibimize ulaşsınlar. Y. KAYIKÇI Alıcı Adreste Bulunamadı. Not Bırakıldı B. BÜYÜKCEBECİ Alıcı Adreste Bulunamadı. Not Bırakıldı A. DALĞIÇ Alıcı Adreste Bulunamadı. Not Bırakıldı O. NAFİLE Alıcı Adreste Bulunamadı. Not Bırakıldı T. KALAY Alıcı Adreste Bulunamadı. Not Bırakıldı S. YAŞAR Adres Sorunu Nedeniyle Alıcıya Ulaşılamadı B. ÖZGÜR Adres Sorunu Nedeniyle Alıcıya Ulaşılamadı
Müracat burdan mı yapıyoruz yoksa ayrı bir form mu dolduracağız ?eğer burasıysa bende istiyorum katina ve tarot şimdi'den çok Teşekkür ederim Saygılarımla.
Yorumlar
:)
Y. KAYIKÇI Alıcı Adreste Bulunamadı. Not Bırakıldı
B. BÜYÜKCEBECİ Alıcı Adreste Bulunamadı. Not Bırakıldı
A. DALĞIÇ Alıcı Adreste Bulunamadı. Not Bırakıldı
O. NAFİLE Alıcı Adreste Bulunamadı. Not Bırakıldı
T. KALAY Alıcı Adreste Bulunamadı. Not Bırakıldı
S. YAŞAR Adres Sorunu Nedeniyle Alıcıya Ulaşılamadı
B. ÖZGÜR Adres Sorunu Nedeniyle Alıcıya Ulaşılamadı
Kartlarım bana ulaştı çok teşekkürler. :D :D :D
Daha önce almış olanlarda tekrar başvurabilir.
Talep eden falcılarımız linkten girip başvuru yapabilirler.
http://www.tellwe.com/talep/falci-talep-formu.html
Formdaki bilgilerin hepsi kargo gönderim formunda istendiği için tüm bilgilerin hatasız ve eksiksiz doldurulması gerekiyor.
Bir aksilik olmazsa ;)