FAL GÖNDERME FORMU HAKKINDA ...
SON 1 AYDIR PROFİL YAZIMI İNSANLARIN GÖZÜNE GÖZÜNE SOKTUGUM HALDE, BAKIYORUMKİ HALA İSİMSİZ,EKSİK BİLGİLER,GENEL,BASTAN SAGMA,SACMA SAPAN,BENİ RAHATSIZ EDECEK HER CESİT FAL BAKIMI GELİYO.. ACABA FALCILARIN İSTEDİKLERİ BİLGİLERİ DOLDURMAYANLAR FAL YOLLAMAYAZ GİBİ BİR PROJE KONULMASI MUMKUN OLUYORMU ..?YADA VİP PLUS BAKIM YAPANLARA BELLİ SPESİFİK SORULARI SORMADAN YADA FORMU DOLDURMADAN YOLLANILAMAZ VS.VS. GİBİ...
SON 1 AYDA İADESİNİ ETTİGİM FALLARA BAKTIGIMDA 50DEN FAZLA FAL VAR,LAKİN HALA AYNI SEKİLDE GERİ GELİYOR VE NEDEN İADE ETTİNİZ ACABAAA DİYE HADSİZCE SORU SORULUYOR...! BEN BU DURUMDAN SON ZAMANLARDA COK RAHATSIZIM EMİNİMKİ O KADAR PROJENİZ ARASINDA BUNADA BİR CARE DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ DİYE UMUYORUM...
SEVGİLERİMLE....
MEDYUM MERKÜR
SON 1 AYDA İADESİNİ ETTİGİM FALLARA BAKTIGIMDA 50DEN FAZLA FAL VAR,LAKİN HALA AYNI SEKİLDE GERİ GELİYOR VE NEDEN İADE ETTİNİZ ACABAAA DİYE HADSİZCE SORU SORULUYOR...! BEN BU DURUMDAN SON ZAMANLARDA COK RAHATSIZIM EMİNİMKİ O KADAR PROJENİZ ARASINDA BUNADA BİR CARE DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ DİYE UMUYORUM...
SEVGİLERİMLE....
MEDYUM MERKÜR
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Aynen 3 tane kart seçiyorlar ve gelen soru şu (GENEL BAKIN OLURMUUU ODAKLANIN BİDEEE MERCURY) işte o an benim bittiğim an oluyo:)
Samanalevi arkadaşım, insanlar ya fal baktırma adabını öğrenememiş yada bazen düşünüyorumda bizimi sınıyolar acaba..?
Sen ben işimize gücümüze bakarken , bakıyorumda insanlar 50 tane nikle sırf olumsuz vermek için paralar dökmeye başlıyolar, (olumsuz vericeklerde sanki biz onların 1 puanıyla dibe vurucaz oda ayrı bi mesele:))
Kulanıcı falı göndereceği son sayfada bu bilgileri görüyor. Siz mesleğinizi yazın derseniz. Mesaj alanına bu bilgiyi ekleyecektir. Her fal için ayrı bilgi yazabilirsiniz.