Kafede engelleme sistemi yapılmalı
Kafede engelleme sistemi olsa nasıl olur sizce sosyal paylaşım sitesindeki gibi.Çünkü bir çok falcı girmek istemiyor bu nedenden kafeye ve bende artık beynen bu durumdan yorulmuş durumdayım istediğimiz zaman engelleyip istediğimiz zaman açma sistemi olsa çok iyi olur.İnşallah böyle bir durumda gerçekleştirirsiniz temenni ediyorum......
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
çünkü daha girer girmez selam sabah demeden anında soru yagmuru baslatan tipleri direk engellemek cok guzel olur...
bende önceden biraz girip bakardım şimdi bu yüzden girmiyorum maselesef...
bence cafeye hiç girip moralini bozup enerjini düşürme bile, zaten profillimizde gerekli acıklamayı yapmısız arif olan anlasın işte ;)
zaten bana kimse göndermesin diye en yuksek fiyatı seciyorum ve ilk yollayanları almıyorum:)gelen kişilerim belli digerlerinin kahrını cekecek yasta degilim acıkcası;)
evet evet cay kahve sart;)
tellwe.com sagolsunlar cabuk donus yapıp ilgileniyolar... :-))
ankarada aynısı bizim basımıza geldi, kahve içene fal bedava:)) (falcıyla papaz oldum,bide o bana baktırmaya kalkınca ortalıgı ayaga kaldırdım,insan kandırıyolar diye velvele yaptım yoksa o mahsur kalnalardan biride biz olcaktık:).sonuc: bir tek kahve ücretini ödedim:)
ben bazı sorularda şok yasıyorum dısarda duymadıgım soruları burda duyunca,şaka yapıyolar sanıyorum ama yok şaka degil:)))))))))))
şaşırıyolar bizide şaşırtıyolar vallahi