Diğer fal siteleri ve Tellwe

June 2015 düzenlendi kategorisi Genel
Tellwe'de bazı falcılar diğer sitelerde de aynı isim ve görselle fal bakmaya başlamışlar. Bu kesinlikle yasakladığımız bir durumdur. Bu tür falcılar tespit edildiğinde Tellwe deki falcıları silinecektir.

Bu duyuruyla düşüncelerimizi sizinle detaylı olarak paylaşmak istiyoruz.
Neden buna izin vermiyoruz;
Öncelikle kullanıcı bilgilerinin güvenliği için buna izin veremeyiz. Burada öğrenilen kişisel bilgilerin başka sitelerde kurulacak guruplar içinde paylaşılması riskini almayız.

Ticari olarak sitemizi değersizleştireceğinden izin veremeyiz. Falcı sitesi açmak ve para kazanan falcı oluşturmak bu kadar kolay değil. Sizin falcınızı sunduğumuz imkanlarla değerleştiren Tellwe dir. Tellwe ye ihtiyacınız olmayacak kadar değerli bir marka iseniz gidip kendi sitenizi açabilirsiniz.
Bir falcıda diğer siteye açayım 2 falda oradan gelsin demek basit mantıkla sizin işinize yarayabilir ama bizim değerimizi azaltır.

Falcılara herzaman çok değer verdik. Sizlerin daha fazla kazanması için elimizden geleni yapıyoruz. Hem etik değerlerimiz nedeniyle hemde sizin kazanmanız demek bizim kazanmamız demek.

Diğer taraftan Tellwe sadece tek fal sitesi ben olacağım derdinde değildir. Sektörün gelişmesi için başka fal ve falcı sitelerine herzaman ihityacı olacaktır. Bu sektöre değer de katacaktır.
Tellwede çalışırken kendinize bir fal sitesi açmanızda da hiçbir sakınca yoktur. Hatta uzun zamandır bu tür siteler için altyapı üretmeyi planlıyoruz. Sizlere seve seve yardımcı oluruz ama falcı sistesi açıp etrafınıza falcıları toplamaya başlarsanız ozaman bizim alanımıza giresiniz. Buna izin veremeyiz, böyle bir durumda kendi başınıza kalıp mücadelenizi verirsiniz.

Türkiyedeki ilk kurumsal fal sitesini kuran Tellwe 4 yıldır bu sektörün oluşması ve gelişmesi için emek harcamaktadır.
Herzaman alçak gönüllü ve mütevazi olduk Mütevazi olmadığımız tek şey işimiz. Birçok eksiğimiz var olabilir de ama yapılanın en iyisi şu an için bu. Biz daha iyisini yapıncaya kadarda en iyisi bu olmaya devam edecek diye görüyoruz. Ne zamanki birisi bizden daha önce ve iyi birşey yapacak görsek dahada motive olup çalışıyoruz.
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .