Fala resim ekleme

August 2014 düzenlendi kategorisi Genel
Fallara resim ekleme özelliği ekledik.
Böylece kullanıcıya falıyla ilgili görsel gönderimi yapabileceksiniz. İsterseniz kendi açtığınız kartları, isterseniz kurşun döküp döktüğünüz kurşunun fotoğrafını, istersenizde yaptığınız bir vefkin resmini çekip iletebilirsiniz.
Uygulamamamızı fal yorumunun altıdaki 'fala resim ekle' linkinde açabilir ve resim ekleme araçlarını kullanarak resimlerinizi eklyebilirsiniz.

Yorumlar

  • Falcılarda birkaç özel falı açtığımızda kurşun dökmeninde ilave edilmesini isteyenler olsu. Bizde bu işlem için döktüğünüz kurşunun en azından resmini kullanıcıya iletmeniz ve kurşuna göre bir sembol falı bakmanız gerekir dedik.
    Fala resim eklemeyi yaptığımızda da Havas ilmi kurşun dökme ve tılsım gibi konulara kapı açmış olduk.
    Bu uygulamayı geliştirirken amacımız falcının kendi imkanları ile yaptıklarını iletmekti. Mesela kendi özel kartları ile yaptığı açılımı göstermesi. Dilek anahtarı gibi fotoğrafları paylaşması idi.
    Şimdi fantastik bir durum olduğu için kurşun ve vefk dua tılsımları öne çıktı. Falcı özel falında açılan bu fal yöntemlerini onayladık. Bunu yapan kişilere görsel göndermedikleri takdirde koşulsuz olarak iade yapmaları gerektiğini belirttik ve durumu net olarak anlattık.
    Çağımız teknoloji çağı imkanı olanlar tabiki gerçeğini yapsın ama yapamayanlar niyetle bu işleri internet üstünden yapmayı tercih ediyorsa ve mutlu oluryorsa bizde servisi olabilen en iyi şekilde yapmak için elimizden geleni yapacağız.
    Tabiki bunu bir takım korkutmalarla para almaya çalışan kendi çıakrını insanların inançlarıyla oynayarak yapanlara izin vermeden.
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .