TELLWE FALCISININ FARKLI SİTELERDE ÇALIŞMASI

November 2015 düzenlendi kategorisi Falcılar
merhabalar bir falcının baska sitede farklı resimle ve nickle yorumculuk yapması yani farklı sitelerde yorumcu olma konusuna acıklık getirirmisiniz rica etsem ve aynı zamanda bir falcının falcı listesinde gorunmemesinin sebeplerine acıklık getirirmisiniz. bu bir sistem hatasımıdır?bu sordugum soruları kurallarına gore acıklarmısınız .tskler

Yorumlar

  • Tellwe de falcılık yapan bir kişi başka sitelerde çalışamaz.
    Başka isim veya resim kullansa dahi başka sitelerde de falcı olarak çalışmasına izin vermiyoruz.
    Nedenine gelince. 1. Ticari rekabet ve mantık gereği bir kişi iki farklı firmada servis veremez. 2. Tellwe fal bakarken kendisine fal gönderen kullanıcının verdiği kişisel bilgileri başka yerde kullanmasını engellemek için.
    Tespit ettiğimiz hesap olursa öncelikle falcıya mesaj atıp bilgisi alınır. Bilgi gelmezse ve falcının başka bir hesap açtığını kanaat getirirsek hesabı kapatırız.

    Falcılar profil resimleri onaylanmışsa ve aday statüsünden bir sonraki falcı statüsüne geçmişseler falcılar listesinde yer alırlar. Falcılar listesinde gösterim sırası 1- Nöbetci, 2- Çevrimiçi, 3-Falda, 4 - Güniçiaktif, 5- Uygun ve 6- Uzakta olarak listeleniler. Hesabını silmiş kişiler listede görünmez. Mobil uygulamalarda bu sırada listelenmiş ilk 100 falcı gösterilir.
  • AYDINLATICI BİLGİLER İÇİN ÇOK TSK EDERİM.İYİ ÇALIŞMALAR.
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .