CanlıFal
Kullanıcılarla karşılıklı olarak yazışıp fal bakılabileceğiniz mobil bir uygulama hazırladık.
Mesaj ve fal fotoğrafları gönderip Tarot kartları çekilebilen uygulama whatsapp, mesenger gibi bir ortamda fal bakım imkanı sağlıyor.
Uygulama şu an Play Store da Alfa yayında. Kısa bir süre sonra kademeli olarak yayına alacağız.
Canlı fal uygulamamızda fal bakabileceklerin iletişim alanından fal bakım saatlerini ve günlerini yazarak başvurmalarını rica ediyoruz.
Bakım saatlerine ve fal geçmişine bakarak sınırlı sayıda falcıya yer vermeyi planlıyoruz.
Beta yayın bitince daha fazla falcıyı platforma dahil edeceğiz.
Uygulama görsel ve linklerini burada paylaşıyor olacağız.
Fikir ve yorumlarınız bekliyoruz. Lütfen sorularınızı iletişim yerine buradan sorunuz.
Kullanıcılar için Android uygulama linki: https://play.google.com/apps/testing/com.tellwe.canlifal
---
Canlı falda 3 farklı fal çeşidi bulunuyor.
Karakter başına ödeme. Sizin ve kullanıcının yazdığı karakterlerin toplamı ve kullanıcın eklediği kart ve fotoğrafların toplamı üzerinden ücretlendirme.
Fal başına ücretlendirme bir falın toplam ücreti baştan ödeniyor. Falcılarda söyleyecekleri bittiğinde falı bitir alanından kapatıp falı tamamlıyorlar.
Tanıtım falı. Fal başına ücret gibi kullanıcılara tanıtım amaçlı fal bakımı yapılacak. Ücret fal başına 1-5 krediden biri seçilerek falcı tarafından istenirse açılacak.
Mesaj ve fal fotoğrafları gönderip Tarot kartları çekilebilen uygulama whatsapp, mesenger gibi bir ortamda fal bakım imkanı sağlıyor.
Uygulama şu an Play Store da Alfa yayında. Kısa bir süre sonra kademeli olarak yayına alacağız.
Canlı fal uygulamamızda fal bakabileceklerin iletişim alanından fal bakım saatlerini ve günlerini yazarak başvurmalarını rica ediyoruz.
Bakım saatlerine ve fal geçmişine bakarak sınırlı sayıda falcıya yer vermeyi planlıyoruz.
Beta yayın bitince daha fazla falcıyı platforma dahil edeceğiz.
Uygulama görsel ve linklerini burada paylaşıyor olacağız.
Fikir ve yorumlarınız bekliyoruz. Lütfen sorularınızı iletişim yerine buradan sorunuz.
Kullanıcılar için Android uygulama linki: https://play.google.com/apps/testing/com.tellwe.canlifal
---
Canlı falda 3 farklı fal çeşidi bulunuyor.
Karakter başına ödeme. Sizin ve kullanıcının yazdığı karakterlerin toplamı ve kullanıcın eklediği kart ve fotoğrafların toplamı üzerinden ücretlendirme.
Fal başına ücretlendirme bir falın toplam ücreti baştan ödeniyor. Falcılarda söyleyecekleri bittiğinde falı bitir alanından kapatıp falı tamamlıyorlar.
Tanıtım falı. Fal başına ücret gibi kullanıcılara tanıtım amaçlı fal bakımı yapılacak. Ücret fal başına 1-5 krediden biri seçilerek falcı tarafından istenirse açılacak.
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
şimdiden teşekkürler
http://www.tellwe.com/?pg=falci-mesaj-kutusu
Tellwe de chat falı 3 yıldan fazla zamandır vardı. Oradaki ihtiyaçları ve günümüz teknolojisi ile birleştirip yeni bir canlı fal formatı geliştirdik.
Pazartesi kullanıcılarımıza duyurmaya başlayacağız.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tellwe.canlifal
:) özellikle gece boyu calısabilecek birini ararsanız bu konuda da adayım...
reeel de ise yirmi yıllık süre neredeyse bitiryor.. özellikle yıldızname ve ebced-i kebir hesabıyla ilgili destek almak isteyen arkadaslara da yardıma acıgım...sevgiler
Canlı fal gayet güzel gidiyor. Her geçen gün katılımlar artıyor.
Tek şikayet pahalı olması. Şu an ki falcılar Vip+ olduklarından ücretler haliyle yüksek. Kullancılarımızda haklı olarak ilk defa denedikleri bir şey için yüksek rakamlar ödemek istemiyorlar.
Çözüm olarak tanıtım falı geldi aklımıza. Fal başına ve Karakter başının yanında birde tanıtım falı koyalım diyoruz. Tanıtım falının Ücreti 3 kredi olabilir. Tek kart veya tek kare fotoğrafın yorumu yapılır.
Tabi her falcı tanıtım falı bakmak zorunda olmayacak. İsteyenler işaretleyecek.
Yorumlarınızı bekliyoruz.
Bayramdan sonraki hafta bir gurup başvuruyu daha falcı olarak ilave edeceğiz.
Iphone canlı fal uygulamamızı Ekimde, İnternet sitemizde de Eylül sonunda açmayı planlıyoruz.
Canlı fal açıldıktan bir süre sonra chat falını kapatacağız.
Site üzerinde açtığımızda dileyen herkes canlı falı kendisi aktif edecek. Uygulamalardaki falcıları ise bir süre daha biz ekleyeceğiz.