Adaletsiz kazanç
kategorisi Genel
Tellwe de kullanıcılar için kredi ücretleri çok yüksek. kimse dışarda 20 tl verip baktırdığı fala burda sanal platformdan 160 tl ödemek istemiyor . haliyle biz falımızın ücretini artırırsak günde 1 müşteri belki geliyor ya da hiç gelmiyor. düşük tutunca ise aldıgımız para verdiğimiz emeği karşılamıyor. tamam anlıyoruz siz vergi veriyorsunuz ama %70 lik kısmını sizin almanız fazla adaletsiz. ya fal ücretleri düşsün kullanıcılar için daha fazla müşteri kazanalım ya da bize verilen ücret %30 u olmasın. bu konuda bana katılan var mı arkadaşlar?
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
bu konu dışında tellwe tüm fal uygulamalarından iyi ve gerçekten seviyorum memnunum hiç bir sorunum yok kullanıcılara elimden geldiğinde yardımcı olup yol göstrmeye çalışıyorum herkes memnun tek sorun bu umarım çözüm sağlanır.
teşekkürler
Tellwe kurumsal bir işletmedir. Vergilerini öder. Satışlarının tamamını resmi kurumlar üzerinden yapar.
Peşin ödemeyi elden alan, vergi vermeyen, merdiven altı işletmelerden değildir.
%30 verebildiğimiz en yüksek orandır. Hatta %40 alıyorsunuz çünkü ödediğimiz ücretin stopaj vergisi %10'nu da sizin adınıza devlete biz ödüyoruz.
Komisyonların ve vergilerin sürekli arttığı bu günlerde bırakın ücretinizi arttırmayı eksiltme bile söz konusu olabilir.
Siz memnun olursanız kullanıcılarda biz de memnun bir birliktelik içinde oluruz.
Elimizden gelenin en iyisini sunmak için çalışıyoruz.
Emekleriniz için teşekkürler...