Adaletsiz kazanç

Tellwe de kullanıcılar için kredi ücretleri çok yüksek. kimse dışarda 20 tl verip baktırdığı fala burda sanal platformdan 160 tl ödemek istemiyor . haliyle biz falımızın ücretini artırırsak günde 1 müşteri belki geliyor ya da hiç gelmiyor. düşük tutunca ise aldıgımız para verdiğimiz emeği karşılamıyor. tamam anlıyoruz siz vergi veriyorsunuz ama %70 lik kısmını sizin almanız fazla adaletsiz. ya fal ücretleri düşsün kullanıcılar için daha fazla müşteri kazanalım ya da bize verilen ücret %30 u olmasın. bu konuda bana katılan var mı arkadaşlar?

Yorumlar

  • 2019 yılı ocak ayı itibariyle bu konuda bi değişim talep ediyorum tellwe yöneticilerinden.
  • + olarak düşününce kredi üzerinden hesap yapmamak gerekiyor. kullanıcılar 50 kredi satın almak için 90 tl ödüyor ve bizim fal ücretimiz 50kredi ise buda max olarak zaten bize kalan 15 tl. 75 tl nereye gidiyor peki? en azından 25 tl kazanmak hakkımız oldugunu düşünüyorum yani kazancımızın %50 si bize kalmalı. adaletli bi durum olacaktır bu şekilde .
    bu konu dışında tellwe tüm fal uygulamalarından iyi ve gerçekten seviyorum memnunum hiç bir sorunum yok kullanıcılara elimden geldiğinde yardımcı olup yol göstrmeye çalışıyorum herkes memnun tek sorun bu umarım çözüm sağlanır.
    teşekkürler
  • katılıyorum... gerçekten kazancımız çok az emeğimizin karşılıgını almıyoruz
  • evet bencede ücretler arttılırsın lütfen yeni yıla girdik herkes için daha iyi olur
  • January 2019 düzenlendi
    Finans bölümünüdeki bilgilendirmeleri okursanız Kredi satmak için ödediğimiz komisyonları, Verdiğimiz vergileri görebilirsiniz.

    Tellwe kurumsal bir işletmedir. Vergilerini öder. Satışlarının tamamını resmi kurumlar üzerinden yapar.
    Peşin ödemeyi elden alan, vergi vermeyen, merdiven altı işletmelerden değildir.

    %30 verebildiğimiz en yüksek orandır. Hatta %40 alıyorsunuz çünkü ödediğimiz ücretin stopaj vergisi %10'nu da sizin adınıza devlete biz ödüyoruz.
    Komisyonların ve vergilerin sürekli arttığı bu günlerde bırakın ücretinizi arttırmayı eksiltme bile söz konusu olabilir.
  • January 2019 düzenlendi
    Adaletsiz kazanç için yazı yazmak isterseniz; Kredi satışlarımızdan %30 komisyon alan Apple, Google, Turkcell gibi kurumlara yazabilirsiniz.
  • January 2019 düzenlendi
    Son olarak; Bizim için emekleriniz çok kıymetli, sizleri memnun etmek de bizim görevimiz.
    Siz memnun olursanız kullanıcılarda biz de memnun bir birliktelik içinde oluruz.
    Elimizden gelenin en iyisini sunmak için çalışıyoruz.
    Emekleriniz için teşekkürler...
  • anlıyorum ama en azından kredi fiyatları düşerse insanlar daha çok bizden yararlanabilirler
  • Yerli kullanıcılar zaten bire bir ödeme yapıyorlar. Yurtdışı ve uygulama bazlı kredi fiyatlarının düşmesi için komisyon ve vergilerin düşmesi gerekiyor. Fiyatlar da makul aşırı bir fark yok.
  • Adaletsiz kazanç yok fakat sayısal değerler incelendiğinde 3 tl ye kadar bir artış yapılabileceği de görünmüyor değil sevgili yönetim.
  • April 2020 düzenlendi
    Kazançlar gayet adil arkadaşlar. Yıllardır buradayım ki vardır hemen hemen telwe açıldı açılalı burada olanlar vardır. Bir gün paranızın yatmadığı gün oldumu olmadı. Adamlar tak diye hesabınıza yatırıyor günü geldiğinde paranızı. Adil kazanç yanlış bir sıfat olur. Bu adamlar stopoj ödüyor, mobil ortaklarına komisyon ediyor vergi belki ödüyor belki ödemiyor.hoş beni bağlamaz. Hani yurt dışı tabanlı olursa ödemezlerr. Yani 50 tllik bir kullanıcı ödemesinde sisteme kalan para taş çatlasın 7-8 tl. E hani bunun reklam giderleri. Adworsa durmadan reklam veriyorlar. Yani esasında işin içine girerseniz ak koyunmu kara koyunmu anlarsınız. Telve yönetimini savunduğumdan söylemiyorum bunu. Bariz olarak durumlar bu işlerde ne yazıkki böyle. Esasında her işte böyle. Aracı komisyonu denen bir şey vardır. Buradada uygulanan bu.Bugün üye kredi aldı diye site sahibine bugün o para geçmiyor 1 ay 2 ay bekliyor bankaya yatmasını,Ama bizim paraları hiç aksatmadan tak diye veriyor. Bırakalım da onlarda ekmek yesin dimi
  • April 2020 düzenlendi
    Ayrıca bir kullanıcıya 100 tllik bir tarot açsanız inanın bana bu daha büyük sıkıntı olacaktır hem size hem siteye. Büyük paranın sıkıntısıda büyük olur. 3-5 kelime yazıp gönderemezsin o zaman üyeye. Adama hesap sorarlar ki haklıdırda, memnuniyet ne diyeceksin. Yani 100 tl öder ama burnundan getirir. Sonra ücretli fal kanuni bir suçtur..Adamlar yasaklı maddelerin bile vergisine veriyorlar. Yasaklı diye vergi ödemiyormu sanıyorsunuz. Yok psişik yetenekler yok spritüel yetenek falan festan, bir isim uydurulmuş gidiyor, bunun altında astroloji hizmeti adı altında vergi levhası çıkarıyorlar. Şikayet olmadan müdahalede kolay kolay olmaz. Ama bir şikayet olursa görürsün koyun hangi bacaktan asılıyor, hakim karşısında bulursun kendini. Zaten bu suçu işliyoruz birde yüksek meblağlara yüksek rakamlar yüksek dertler, hiç gerek yok. Kafamı ağrıtamam kimseninde kafası ağrımasın
  • April 2020 düzenlendi
    Yani ekmek yediğimiz kapıya tü kaka demesek ne güzel olur. Sitedeki yorumcular böyle derse müşteriler halka açık platformlarda ne desin. Siteden ayrıldığında bilgileri sızdıranlarmı dersin aman aman neler okuyorum. Yani bu gidişte tüm fal sitelerini kapatacaklar ondan sonra herkes görecek anyayı konyayı.Sesinizi çıkarmayın işte ne güzel bak ek kazanç sağlıyorsunuz oturduğunuz yerden. Tabi haklarınız varsa savunacaksınız, karşılıklı çözüm arayacaksınız. Ama ortalık koronodan kırılıyorken oteller hanlar kapanmışken, vatandaş işsiz kalmış evine ekmek götüremezken,biz burada sistematik olarak hayal üretiyoruz, üretime devam para kazanmaya devam dimi birde aynaya buradan bakalım.Çalıştığınız bir şirkette bile özellikle 652 sayılı Devlet memurlarında böyle bir madde vardır. Ayrıldığın şirketin sırrını başka bir şirkete geçtiğinde veremezsin verirsen hukuki hak doğurucudur. Bıla bıla bıla işte
  • April 2020 düzenlendi
    Tabi şuda bir gerçek ne ssklı personeliz burada ne de devlet memuru bizi bağlayan ne var zoraki burada. Adı hıdır elinden gelen budur bu sitenin. İşimizi yapıyor paramızı alıyoruz, kimse bedavadan evinde barındırmaz insanı öyle düşünelim. Bir nevi kaldığınız evde kira ödüyorsunuz diye düşünün üstelik öderken parada kazanıyorsunuz yani böyle bir döngü
  • Ben keşke daha önceden görseydim bu uygulamayı. 10 gündür buradayım ve çok memnunum Allah razı olsun bize de bir ekmek kapısı çıktı. Ayın 15ini sabırsızlıkla bekliyorum
  • Dışarıda tanıdıklara akrabalara fal baka baka bedavaya kafayı yormuşum bunca sene. 2 3 TL de olsa azdan çok olur birikir Allah razı olsun . Aldığım güzel yorumlar beni çok mutlu ediyor psikolojik açıdan da çok rahatladım yeteneklerimiz birilerini mutlu ediyor ve para kazanıyoruz daha ne olsun
  • Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Evimizden yeteneğimizle para kazanabiliyoruz hem de çalışma saatleri tamamen bize ait çok teşekkürler Tellwe ailesi :)
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .