Sitede karalama kampanyalarına karşı düzenlenmesi gereken şeyler
Ben bu sitede 3-4 yıldır varım... Site yönetimi gerçekten ilgili ama sitede bazı konulara el atılması lazım...
Aşağıda bir arkadaşında dediği gibi başka sitelerden gelip puanı yüksek olan falcılara fal yollayıp 1 yıldız verip çok saçma yorumlar yapılabiliyor... Çünkü falı yolladıktan 5-6 saniye sonra 1 yıldız verene kendim şahidim kaç kez başıma geldi.... Özellikle kullanıcıların iade hakları dolmuş 5-10 hatta daha fazla kişiden 1 yıldız alan insanlar var...
Bundan dolayı nöbet fallarında atıyorum 40 dakika içinde yorumlanması gerekirken bunun ilk 10 dakikasında iade hakkı olmalı
Yada belli yıldızın altında kişilere şartlı fal yollayabilelim nöbet fallarında...
En büyük meselelerden biri ise fal iadesinde hakkı dolmuş kullanıcılar oluyor zaten buradan belli oluyor nasıl bir kullanıcı olduğu... Ondan dolayı iade edemiyoruz iade hakkımız olduğu halde... Buna mutlaka bir çözüm bulunmalı... İade hakkımız olduğunda iade edelim gerekirse paranın tamamı siteye gitsin....Ama mutlaka bir çözüm bulunmalı...
Bu tip olaylar çok yorduğundan dolayı biraz dinleneceğim... Hani çok moral bozuyor durduk yere bu tip şeyler...Eminim benim gibi bir çok arkadaş bu durumla karşı karşıyadır...
Hani siz iyi yönetiyorsunuz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ama bu tip düzenlemeler şart.....Görüşmek üzere...
Falcı arkadaşlarda yorum yaparsa iyi olur.....
Aşağıda bir arkadaşında dediği gibi başka sitelerden gelip puanı yüksek olan falcılara fal yollayıp 1 yıldız verip çok saçma yorumlar yapılabiliyor... Çünkü falı yolladıktan 5-6 saniye sonra 1 yıldız verene kendim şahidim kaç kez başıma geldi.... Özellikle kullanıcıların iade hakları dolmuş 5-10 hatta daha fazla kişiden 1 yıldız alan insanlar var...
Bundan dolayı nöbet fallarında atıyorum 40 dakika içinde yorumlanması gerekirken bunun ilk 10 dakikasında iade hakkı olmalı
Yada belli yıldızın altında kişilere şartlı fal yollayabilelim nöbet fallarında...
En büyük meselelerden biri ise fal iadesinde hakkı dolmuş kullanıcılar oluyor zaten buradan belli oluyor nasıl bir kullanıcı olduğu... Ondan dolayı iade edemiyoruz iade hakkımız olduğu halde... Buna mutlaka bir çözüm bulunmalı... İade hakkımız olduğunda iade edelim gerekirse paranın tamamı siteye gitsin....Ama mutlaka bir çözüm bulunmalı...
Bu tip olaylar çok yorduğundan dolayı biraz dinleneceğim... Hani çok moral bozuyor durduk yere bu tip şeyler...Eminim benim gibi bir çok arkadaş bu durumla karşı karşıyadır...
Hani siz iyi yönetiyorsunuz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ama bu tip düzenlemeler şart.....Görüşmek üzere...
Falcı arkadaşlarda yorum yaparsa iyi olur.....
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Başka fal sitelerinden gelip özellikle 1 yıldız verenler olduğu rivayetini duyuyorum..Ne kadar doğru bilemem...Sadece bazı insanlar duymak istediklerini duyamadıklarında bence düşük yıldız veriyorlar..Ben de 4 yıldır bu sitedeyim..Bu kadar süre içerisinde bir ya da iki fal iade ettim..Düşük puan verenleri umursamıyorum ki düşük puan veren kişi sayımda bu kadar süre içerisin de 10 kişi olmamıştır..
"Hiç iade hakkın dolmuştur,başka iade hakkın yok durumuyla karşılaşmadım"İade yapmamı gerektiren bir durum olmuyor..
Ben sadece ortalamanın yükselmesi için 50 yorumda bir güncellenmesini yanlış buluyorum..50 kişi kotası düşürülmeli bence..
Puanlama ile ilgili bir gücelleme olmalı....
Tüm yorumcu arkadaşlara ve Tellwe sitesi çalışanlarına kolay gelsin,sevgiler..
Bu site de olmaktan ben mesudum...ufak tefek sorunlar tüm sektörlerde zaten var..çözülemeyecek konular da değil..Bende sizin gibi Telvenin ..çözüm bulacağına inanıyorum..birazdan mesaj kutusundan da yazacağım HOCA NALAN HANIMIN ve benim açtığım başlıkları okuyup değerlendirmelerini..
Sizin düşüncelerinize ,kalbimle katılıyorum..sevgiler