50 KİŞİ KOTASI
kategorisi Fallar
SEVGİLİ TELLE YÖNETİMİ
Yıldızla puan verildiğinde ,alınan bir düşük puandan sonra ortalamamın yükselmesi için 50 kişi sonrasında güncellenmesini kendi adıma yanlış buluyorum,buna katılan arkadaşlarımında olacağına inanıyorum..
* Tamam illede olması gerekiyorsa olsun, olsun da neden 50 kişi?
Bir kişinin verdiği 4 yıldızdan dolayı ,günlerdir 99.60 dayım..İçinde bulunduğumuz süreç içinde eskisi kadar da çok yoğun bakımlar alamıyoruz..En azından bu süreç geçip normale dönene kadar bu kota sayısının düşürülmesini istirham ediyorum .. .
Sevgiler
Yıldızla puan verildiğinde ,alınan bir düşük puandan sonra ortalamamın yükselmesi için 50 kişi sonrasında güncellenmesini kendi adıma yanlış buluyorum,buna katılan arkadaşlarımında olacağına inanıyorum..
* Tamam illede olması gerekiyorsa olsun, olsun da neden 50 kişi?
Bir kişinin verdiği 4 yıldızdan dolayı ,günlerdir 99.60 dayım..İçinde bulunduğumuz süreç içinde eskisi kadar da çok yoğun bakımlar alamıyoruz..En azından bu süreç geçip normale dönene kadar bu kota sayısının düşürülmesini istirham ediyorum .. .
Sevgiler
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Oy verilmemiş falları da sanki 5 yıldız verilmiş gibi değerlendirme de tutarız.
Oylar tarih sırasına göre sıralanır.
Yeni bir oy aldığınızda kötü oylarınızdan birini tarih sırasını önemsemeden sınıflandırmanın dışında atamayız.
bu kadar işin için de benimle uğraşan ,sorularıma cevap veren,sorunlara çözüm bulan site yönetimi ,
sırada ki şarkı size gelsin ......teşekkürler :))
@tarotcunuz :)