Nöbet Sorunsalı

Merhaba öncelikle fal geliyor lakin 2 dk geçmeden tam yoruma hazırlanırken fal yollayan kullanıcı falı çekiyor ve nöbetçi olma hakkımızı sistem kapatıyor keza canlı faldada aynı durumla karşı karşıya kalmaktayım. Bu benlik bir hata olmadığı halde ve nöbetci olduğum zamanlar ekran başında durduğum halde bu sorunla karşılaşmak açıkcası beni üzmekte destek hattına bu sorunu ilettiğim halde hala cevap gelmedi umarım bu sorun düzeltilir ve belirli bir süre kotası konur ve kullanıcı hemen falını geri çekince bize bir yaptırımı umarım uygulanmaz.

Yorumlar

  • O konuda birşeyler yapılması lazım...Dün 2 tane falım faldı... 3. fal canlı faldı...Sıra olduğundan dolayı kullanıcıya canlı falın biraz sonra göndermesini söyledim... Kullanıcı iptal etti...Sonra bana mesaj geldi nöbetçiliğiniz iptal olmuştur diye... Nöbetçi olmadığım halde ve canlı falın önünde 2 fal olduğu halde beni nöbetçi göstermiş... Sorun çözüldü ama yinede genel anlamda sorun çözülmeli...
  • Falı yoruma alma süresi 5 dk dır. Bu süreyi geçirdiğinizde kullanıcının önünde falı iptal etme ve falcı değiştirme butonları açılır.
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .