SİTE AÇIKLARI

Site Açığı : 1-Promosyon fallarda açık var. isteyen her falcı istediği kişinin promosyon falına bakabiliyor şöyle ki
Promosyon fallar bölümündeki ilk sıradaki kullanıcıyı kara listeye alıyoruz. İstediğimiz kullanıcıya gelene kadar bu işlemi tekrar ediyoruz. Böylelikle istediğimiz kullanıcının promosyon falına bakarak KENDİ DUVARIMIZA MUAZZAM ŞAHANE İYİKİ VARSINIZ GİBİ YORUMLAR YAPABİLİYORUZ yapan arkadaşlar için bu bir göndermedir.
Bu sorunun çözümü şu şekillerde olabilir.
1- Kullanıcı adı Renk ve Yazı stili değiştirilerek Aşağıdaki örnekler de olduğu gibi
Örnek : Promosyon Kahve Falı
Örnek : Ücretsiz Kahve Falı
Örnek : Promosyon Fal Yorumu
2- Promosyon fal yorumları tamamen kaldırılır. Puanlama hala geçerli olur
3- Promosyon fal yorumları Gizli olmak şartıyla yapılır
4- Promosyon fal yorumlandıktan sonra Admin tarafından incelenir ki bu neredeyse imkansız dır.
Bu konuyu istemeyerek açıyorum ama bunu bir kaç kişi yapıyorsa herkesin yapmaya hakkı var diye düşünüyorum. Umarım tellwe yönetimi bu durumla ilgili bir önlem alır.

Site Açığı : 2- tellwe her hangi bir ip adresinden hesap açmayı sınırlandırmıyor. Böylelikle 1 kişi 1 saate en az 100 hesap açabiliyor
Peki bunun neresi açık ?
Falcı Sıralamasında Genellikle kullanıcıların falcı arama tekniği ya puana göre sıralama yada HAYRAN SAYISINA GÖRE SIRALAMA 100 hesap açarak kendimize fan alıyoruz ki 100 hesap olmak zorunda değil isterseniz 1000000 tane hesapta aça bilirsiniz. hayran sıralamasına göre 1. sırada olabilirsiniz
Çözüm : Kesinlikle hayran sıralamasına göre falcı listeleme kaldırılmalı
Nedeni ise baktığı fal sayısı kadar kendisine hayran olan Değerli arkadaşlarımız haksız yere üst sıralarda yerini alamasın diye.

Yazmak istediğim bir çok şey var fakat bunları burada yazarsam kötüye kullanılacağını iyi biliyorum. Diğer Öneri ve Site açıkları için Profilimden mesaj atacağım.
Düşüncelerime Değer verip okuduğunuz için Teşekkür ederim. Daha önce bir çok önerimi dikkate alan @tellweCrew umarım bunları da dikkate alırsınız.
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .