Minimum Fal Ücretleri

Selam herkese. Dikkat ettiğim bir şeyden bahsedeceğim.
Gün içi uygun olduğum saatlerde fal indirimleri uyguluyorum(yüksekten fal atan olmadığı için) ve yalnızca en düşük fal ücretine çektiğim zaman fal atılıyor. İnsanlar 30 tl'ye fal baktırabildiklerini bildiklerinden diğer fiyatları görünce baktırmıyorlar.

Minimum fal ücretleri 150 tl olmalı. Bir kahve içtiğinde, bir paket sigara aldığında insanlar zaten bundan çok daha fazlasını harcıyorlar. en azından bu şekilde bir ayarlama yapıldığında sigara içmekten daha büyük bir ruhsal iyileşme yaşayacakları yönünde bir telkin yapılabilir müşterilere. Sonuçta bizler 9 tl'ye 15 20 dakika bileklerimizi ve beynimizi eskitiyoruz, geçinecek bir para sağlamak çok zor oluyor platformda.

Teşekkürler.

Yorumlar

  • Merhabalar, hemfikirim. Fal ücretlerini düşürdüğümüzde fallar geliyor lakin çok komik rakamlara bakım yapıyor oluyoruz. Ne zaman 200 kredi civarına çıkarsam bakımlarımı fal gelmiyor.
  • fal ücretlerinin artması gerekiyor müşteri sayısı zaten azaldı günde 1-2 kişiye bakıyoruz değmiyor gerçekten bu platformun reklamının yapılması lazım play store da fal uygulaması yazınca çıkmıyor bile lütfen bu yorumları dikkate alın sabah 9 dan gece 12-1'e kadar müşteri bekliyoruz gelen müşteri sayısı çok çok azaldı hiçbirşey yapamıyorsanız promosyon falların süresini uzatın .
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .