Sitedeki falcı sayısının çoğalması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar,
Ben genellikle online olan bir falcıyım ancak siteye girdiğimde bakıyorum da hiç girmeyen falcılar birden açık oluyor ve fallar onlara yollanıyor. Ben tüm gün bekliyorum,başarı oranım da yüksek ancak o kadar çok falcı var ki,50 TL sınırını aşmak çok zor bir hale gelmeye başladı.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ben genellikle online olan bir falcıyım ancak siteye girdiğimde bakıyorum da hiç girmeyen falcılar birden açık oluyor ve fallar onlara yollanıyor. Ben tüm gün bekliyorum,başarı oranım da yüksek ancak o kadar çok falcı var ki,50 TL sınırını aşmak çok zor bir hale gelmeye başladı.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Ayrıca @light sana katılıyorum... Bilmeyen çok kişi var sitede,o kişilere fal gönderildiğinde siteye ve diğer falcılara olan güven düşüyor. Bu duruma da bir el atılmalı...
En azından siteye bir oylama koyulabilir,hangi falcıların sitede kalması isteniyor gibilerinden...
Çünkü bakıyoruz,ben her gün giriyorum örneğin,başka bir arkadaş ayda 1 giriyor hoop bütün fallar ona. Emeğimize yazık. Sonra birsürü falcı var sitede. Bilmeyen birine yollandıgında diğer falcılara olan güvende azalıyor.
Bizler falcı seçemeyiz. Seçmeyi de düşünmüyoruz. Falcıları kulanıcıların oyları belirleyecek.
Sitemizin formatı açık. Kendinde yetenek gören herkes Tellwe'de falcı olabilir.