CanlıFal Yorumları
Merhaba, bu sorum ve yardım talebim adı altında öncelikle memnuniyetimi dile getireceğim:
Ben ve benim gibi pek çok kişiye para kazanma ve kendini geliştirme imkanı bulduğunuz ve her soruya dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.
Ben bir Iphone kullanıcısı olarak (benim bildiğim kadarıyla) canlı fal uygulamanızın appstore'da olmadığını görüyorum. Bu nedenle bana yapılan yorumları göremiyorum. Bunun bir çaresi var mı acaba? Çünkü bu kendimi geliştirmemi, kullanıcı memnuniyetinden ya da memnuniyetsizliğinden haberdar olmamı engelliyor.
Teşekkürler.
Ben ve benim gibi pek çok kişiye para kazanma ve kendini geliştirme imkanı bulduğunuz ve her soruya dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.
Ben bir Iphone kullanıcısı olarak (benim bildiğim kadarıyla) canlı fal uygulamanızın appstore'da olmadığını görüyorum. Bu nedenle bana yapılan yorumları göremiyorum. Bunun bir çaresi var mı acaba? Çünkü bu kendimi geliştirmemi, kullanıcı memnuniyetinden ya da memnuniyetsizliğinden haberdar olmamı engelliyor.
Teşekkürler.
Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .
Yorumlar
Yorumları görme işine gelince, Canlı fal sadece uygulama tabanlı değil. Web site üzerinde de çalışıyor. Ancak Canlı falda yorumlara cevap verme koymadık. Orada cevaplama istemiyoruz çünkü ücreti nedeniyle yarım kalan falları oradan devam etmek için kullanıcılar sizi zorlayacaktır. O nedenle sadece yorumları listeleyebiliyorsunuz.
Canlı fal hem bizim hemde sizin için keşfedilip geliştirilmesi gereken bir sistem sizlerden aldığımız dönüşlere göre geliştirmeye devam ediyoruz. Yorumlarınızı her zaman bekleriz.
Pozitif yaklaşımınız ve ilginiz içinde biz teşekkür ederiz.
Zaten amacım yapılan yorumları görmek sadece. :)
Falla ilgili açıklamada koymak istiyoruz o zaman bilgilendirmeyi oraya yazabilirsiniz.