Fal sıralaması
Merhaba, fal sıralamasına göre ilk sıradaki fal zorunlu tutulacak sanırım ekranlarda güncelleme olmuş, benim bir önerim olacak ben bazen soru sormalarını istiyorum çünkü bazıları soru sormadan gönderiyorlar yada soruları yarım kalıyor ben gelen fala bir mesaj attığım zaman o fal beklemede kalsın ve ben ikinci sıradaki fala bakabileyim.Çünkü bazen karşı taraftan geç mesaj gelebiliyor. Onu beklerken diğer falı bekletmiş oluyorum. Bence bu şekilde yaparsak çok daha güzel olur.
Bu tartışma kapatıldı.
Yorumlar
fakat bunu her zaman müşteri odaklı olmamalı fal bakan kişilerinde emeklerinin zayi olmamasına özen göstermelisiniz diye düşünüyorum. Misal son zamanlar da sırasına göre bakılmıyor diyorsunuz , keşke uzun zamandır falcılarımızın haksız yere düşük puanlama yapılıyor, iade için fake hesaplar kullanarak itibarını düşürmek adına emeği hiçe sayılmasıyla alakalı çalışmalarınızı umarım ki görürmüyüz? çünki samimiyetimle söyliyeyim bizler karşımızdaki fincana emeğimizi ve enerjimizi veriyoruz alelade bakmıyoruz baştan art niyetli gelmiş kişilere destan yazsanız da boş o saaten sonra zaten yapacağını yapıyor.konuyu toparlamam gerekirse hani bir tabir vardır işçisiz patron olmaz , patronsuz da işçi olmaz diye , evet falcısız fal baktıran olmaz , fal olmadan da falcı olmaz bence bu eksen de bizleri de korumaya alan güzel çalışmalari güzel gelişmeleri de iş planınıza koymanızı isterim. inanın çok çok kalite olmak kaliteli adil işlere imza atmaktan geçiyor saygılarımla....
Öncelikle kimse sizi iade yapmanız için zorlamıyor. Bu güne kadar hiç kimse yönetim bu falı iade et dedi diyemez. Hatta ilk iadeleri biz kendi cebimizden yapıyoruz. Sizlerden o falların ücretlerini düşmüyoruz.
İade etmek istemiyorsanız iade etmezsiniz. 50 falda 5 iade hakkınız var istemediğiniz oy ve yorumları bu sayede silebilirsiniz.
Art niyetli kişiler var elbette bunlar için oy sistemi koyduk. buda başka bir uygulamada yoktur diye biliyoruz.
İstemediğiniz falı iade etme hakkınız var. Bunuda diğer yerlerde yapamazsınız muhtemelen.
Geriye kötü niyetli oyların temizlenmesi isteği var. Kullanıcı parasını verdiyse istediği oyu verebilir. Burada sen art niyetlisin bu falı beğenmezlik edemezsin ben senin paranı aldım iade de etmiyorum yıldızınıda siliyorum diyemezsiniz. Bu kişilerden korunmanın tek yolu yıldız vermek.
Önerileriniz varsa iletin ama lütfen empati yapın. Kullanıcınında itiraz edemeyeceği şekilde fikirler ile gelin yapalım hemen.
Son olarak sıkıntılarınız yazın elbette, giderilmesi için bizde fikir geliştirebilelim.
Mesela bu yazılanlardan sonra 1. ve 2. falı serbest bırakıp diğerleri için sıradan devam etme zorunluluğumu koysak diye düşünmeye başladık. En azından bu kadar serbesti olabilir. Bunu ekiple tartışacağız uygunsa yapabiliriz.
Size karşı değil, sizle birşeyler yapmak için uğraşıyoruz.
''Biz, ben den akıllıdır''
Lütfen paylaşın....
Baktığınız fallar bölümünüde yeniledik.
İlk 50 falınızı iade ettiklerinizle birlikte listeliyoruz. Böylece 50 falda 5 iade hakkınızın da durumunu görebileceksiniz.